Retouren

Raven Cleaning

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking worden terug gestuurd naar Raven Cleaning.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden. 

Retourneren of ruilen is geen probleem, mits u volgens onze richtlijnen te werk gaat. Als u een artikel wilt retourneren, kijk dan onder het kopje retourformulier. 

U kunt het artikel binnen de zichttermijn retourneren mits aan de onderstaande regels wordt voldaan:

  • retour binnen de zichttermijn van 14 dagen;
  • in onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers;
  • compleet, niet gebruikt en onbeschadigd. 

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden. 

Voorwaarden retourneren

Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening gebracht. Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen: 

  • die speciaal voor u besteld zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben.

Voeg altijd het RCVliegEx retourformulier bij uw retourzending, inclusief opgave van de retour reden.

RCVliegEx retourformulier

Stuurt u meer dan één pakket retour en heeft u maar één retourbon, voeg dan bij elk pakket een briefje toe met daarop uw naam, adres en uw bestelnummer. Bij ontvangst van uw bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen. 

Kosten van retourneren / terugstorten

De kosten voor het retourneren naar Raven Cleaning zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst en beoordeling achteraf € 7,20 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op uw rekening.

Retouren worden bij ons dagelijks behandeld. Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Retour vanuit het buitenland

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres

Raven Cleaning
Krachtighuizerkern 7
3881 PK Putten
06-43034530
info@rcvliegex.nl

Tevreden? Vertel het verder!
Klacht? Laat het mij weten!

Klachten / problemen: Europees ODR platform